Igman Initiative
Civic Dialogue
Association PHILIA
 
  Vesti
 


Forum nove regionalne politike i evropskih integracija
Fruška gora 12-14. maj 2010. godine

Forum mladih Igmanske inicijative i Fondacija Friedrich Ebert biro u Beogradu, imaju zadovoljstvo da vas pozovu da se prijavite za učešće u radu I Foruma nove regionalne politike i evropskih integracija, koji će se održati od 12-14. maja 2010. godine na Fruškoj gori/R.Srbija.

Forum je namenjen visoko motivisanim pojedincima koji su spremni da u dinamičnom
radnom okruženju učestvuju u razmeni ideja i stavova o najvažnijim pitanjima koji se tiču odnosa između zemalja potpisnica Dejtonskog sporazuma, analiziraju i diskutuju aktuelne politike vlada u regionu i njihov odnos prema Evropskim integracijama, regionalnoj stabilnosti i saradnji.

Zainteresovani kandidati koji ispunjavaju navedene kriterijume, mogu se prijaviti slanjem prijavnog formulara, biografije sa jednom kolor fotografijom i eseja, do 15. aprila  2010. godine na email adresu office@yfii.org

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Bojani Ružić putem e-maila b.ruzic@yfii.org ili telefonom na broj +381 21 528 241, lokal 25.

Preuzmite pozivno pismo>>
Preuzmite predlog agende>>
Preuzmite prijavni formular>>

  povratak na naslovnu stranu


 
© Centar za regionalizam. Sva prava zadržana.
Izradu i održavanje internet prezentacije podržali su USAID i Institut za održive zajednice (ISC).
Stavovi i mišljenja koja se mogu naći na ovom sajtu, nužno ne oslikavaju mišljenje USAID-a, Instituta za održive zajednice ili Američke vlade.